Suche
Datum:14.09.20
Titel:co2science.org v. 11.09.2020: Ocean Acidification Improves the Nutritive and Medicinal Value of a Brown Seaweed
Link:www.co2science.org/articles/V23/sep/a5.php
Details1:...
Writing as background for their study, Kumar et al. (2020) note the use of seaweeds around the world for food and medicine. This is largely because seaweeds are "rich sources of proteins, vitamins, lipids, sugars, dietary fiber, and nutrients essential for human nutrition (Perumal et al., 2019)." Moreover, seaweeds are also known "for their importance in pharmacology, being a rich source of bioactive compounds against bacteria, fungi, virus, protozoa and various cancers (Hao et al., 2019; Smit, 2004)."
...
Datei1:
Details2: 
Datei2:
Details3: 
Datei3:
Details4: 
Datei4:
Details5: 
Datei5:
Details6: 

Kurzmeldungen

Newsletter 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Newsletter abonnieren

 

If the facts change, I'll change my opinion.
What do you
do, Sir?

(John Maynard Keynes)

KlimaNotizen will dazu beitragen, dass die öffentlichen Diskussionen zur allgemeinen Klimaentwicklung ausgewogener werden.
Daher stehen hier vor allem Informationen, die in der öffentlichen Wahrnehmung zu kurz zu kommen scheinen.
Und daher ist KlimaNotizen selbst auch nicht ausgewogen.
Wer sich ein möglichst objektives Bild über Erkenntnisse und Meinungen verschaffen möchte, sollte selbst alle Informationen zur Kenntnis nehmen.
Dabei können die angeführten Links sehr hilfreich sein.

Impressum:
Klaus Öllerer
Viktoriastr. 5A
D30451 Hannover
Germany
email: klaus.oellerer@oellerer.net
phone: +49 (0)170 / 92 60 771

Die Inhalte angeführter Links und Quellen werden von diesen selbst verantwortet.

Diese Site dient ausschließlich wissenschaftlichen Zwecken